Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Tisdag natten har varit lung

Vaknade av att solen lyser idag Gullan har sovit gott inatt bredvid mig, själv har jag sovit sämre för man vill kolla henne i mellan åt. Hungrig var hon i morse vill att jag snabbade på med frukosten. Härligt men aptit det har båda mina hundar alltid haft, skull dom inte vilja äta då skull jag bli orolig. En kortare promenad och sen hem.

 

 

Har tvättat rent magen och allt blod som satt där. Och kollat lite vad dom har gjort. Den ena är väldigt lågt från bröst vårat vid armhålan till en bit ner på magen, dom tog bort bröstvårtan och körteln kring den och sen en stor fettknöl. Den knölen som satt på nedre delen vid buken den är liten. Så det är en hel del stygn som ska bort sen.


Jag har val att inte vara borta från dom nu så jag läger träningar och allt annat på hyllan denna vecka. Bara läkarbesök på torsdag.

Ska göra lite nytta idag plantera om en del blommor och städa badrummen

 

Tisdagen den 17 maj 2011 kl. 09:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.