Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Önskar alla en god natt

 

Då ska man snar krypa ner i sin sköna säng. Läkarbesöket gjorde inte mig eller doktorn klokare. Hade två prover som visade lite men inget som var oroväckande eller som kan leda vidare vad det kan vara. Det blir nu en remis till Huddinge reumatologen. Så får vi se när jag får komma och om dom kan läsa musteriet. Fick också veta att min gulliga doktor skulle slutta. Hon ska flyta hem till Australien tycker det är för kallt i vårat land. Så jag ska få välja ny läkare vill gjärna ha en kvinnlig.

Hittade två söta toppar och lite nya trosor. Sen blev det ett besök till

 

hälsobutiken för att se om du kunde hjälpa mig med något bra för mina vallningar så jobbigt just nu. Hops nu att det ska bli bättre med nya tabletterna. Nu säger jag god natt trött är jag. I morgon blir det träning på gymmet.

 

Torsdagen den 19 maj 2011 kl. 22:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Torsdag och läkar besök

Blev inget bloggade igår, Solen sken så jag var ute ende och skurade badrum två. Sen så tränade jag zomba hemma det år också bra. På kväll åket jag och gubben till Willys och city gross för att storhandla. Skönt nu är skafferi och frysar och kyl fulla.

Sen tog gubben med sig vovvarna till Gålö till radioklubbslokalen, och själv så såg jag på arga snickaren det var från vårat område.


I dag så ska jag träffa läkaren för fortsatt utredning med min kalla hand och få svar på alla prover som togs. Sen ska jag ta en sväng förbi centrumet för att se om jag hittar lite kläder sopa jag vill ha med på resan.


Eftersom jag inte ska träffa doktorn fören halv tre så behöver inte hundarna vara ensam så länge till husse komme. Det går toppen bra med Gullan hon har inte behövt ha sin tratt en enda gång hon rår inte såret på magen alls.

 

 

Torsdagen den 19 maj 2011 kl. 10:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.