Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Dagen som blev kväll

 

Då var det snart dags att krypa ner i sängen. Dagen kom och försvann fort. Det blev kyckling med currysås och något nytt som jag köpte i affären här om dagen.Bulgur Mix äpple, ingefära och chili den var riktigt gott. Pratade med mellersta sonen som är med sitt boendet på Åland kryssning. Man börjar oroa sig för det vulkanutbrott och om man ska komma iväg. Men som det ser ut i ny läget så är det ok.

Ny dag och nya utmaningar

 

Måndagen den 23 maj 2011 kl. 22:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Måndag

 

Då var det måndag igen. Nu är det bra 4 dagar kvar till vi åker till Wien.
Så nu blir det blockade och städade lite varje dag fram till resan. Ska också handla det sista på torsdag. I morse så fick jag samtal av våran vet på det dom hade skicka iväg till labbet. Gullan hade cystor inget farligt och Lotta hade en inflammations knut inte heller farligt skönt. Gullan har ett enormt bra lek kött ser jätte fint ut så på torsdag ska stygnen bort skön då kan man koppla av på resan och sonen får det bekymmers fritt med hundarna.

Tvättat två maskiner och städat lite. I morgon är det gymmet som gäller. I dag tog jag tjejerna på en timmes skocks promenad det uppskattades av dom Gullan har mycket spring i bena.

Kyckling till middag idag

 

Måndagen den 23 maj 2011 kl. 15:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.