Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Känner piggare

Känner mig bättre på eftermiddagen så det blev rimbobullar bakat. Har suttit också och förökat att se om jag kan släktforska på nätet inte lätt att hitta något när man har släkt utomlands. Kollat igenom pappas papper fått veta lite mer där. Gu7bben och jag har prat om vi ska åka tillbaka till Wien i september då han fyller år känns toppen. Funderar på att åka till den adressen där min papp bodde som bar med min farmor.
Ska prata med min ena syster som har varit i kontakt med min ysta morbrors fru då han gick bort. För att få adress. Känner att det är viktigt nu att försöka att hitta dom nu när man vill åka tillbaka.

Ska snart ta och stoppa huvudet på kudden trött efter dagens värmebölja.

 

Fredagen den 3 juni 2011 kl. 22:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Riktigt varmt

Ännu en dag med förkylning och ont i kroppen. I dag är det riktigt varmt jobbigt när man bär på förkylnings basiller. Men ska inte klaga på vädret. Fick i onsdags kallelser till Huddinge för utredning på reumatologen det gick fort ska ditt den 8 juni. Ska nu äntligen ta tag i att försöka att släkt forska via nätet. Lite svårare för oss som har släkt utomlands men jag har fått en del tipps. Vill så gjärna också ha tag i min velade släkt. Känns viktigt nu i mitt liv. Efter som vi kommer att åka ner flera gånger så skulle det var kull att träffa en del.

Både jag och hundarna slappar med varmt för dom och jag orkar inte så mycket ännu. Lotta ligger under vinbärsbusken och knaprar på ett märgben. Själv är det kaffe på altanen. I dag blir det enkel l middag bra sonen och jag. Gubben är på djurgården och ska sätta upp antenner på fyrskeppet för radioklubbens räkning.

Önskar all en trevlig helg

 

Fredagen den 3 juni 2011 kl. 13:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.