Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

God kväll

 

Det blev en tur till Kungsängen vid Globen. Köpte två nya kuddar och en brädmadras till sonen. Så för hoppnings vis kommer vi att sova gott i natt. Dom hade rea 40% så det var perfekt.

Håller på nu att sätt in recept på Österrikiska mat och bak. Gjort en ny undersida som är döpt till Österrikiska specialiteter. Ni får kicka in är och se om det finns något ni gillar. Sitter på altanen svalt och skönt med en kopp ingefära te som jag gjort själv så got.

 

Torsdagen den 9 juni 2011 kl. 20:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Lite för varmt för mig

Natten har varit jobbig, det är för varmt för mig att sova. Det blev frukost i sängen sen så begav jag och tjejerna oss i väg till skogen på en timme. Genomsvettig var jag och vovvarna helt slut. Man orkar inte göra så mycket i denna värme.

 

Vad dom kommer att göra för fortast undersökning på Huddinge är blandbannat. Ett ultraljudstest kan läkaren få en bild av huruvida en speciell artär har en förträngning eller inte. Vid en kontraströntgen injiceras ett färgämne i artären. Färgämnet syns på röntgenbilderna och avslöjar artären och eventuella förträngningar för att utesluta åderförkalkning. Dom ska också se så jag inte har något inflammation i blodkärlen. Det blir först aktuellt augusti/september. Jag vill bra att dom hittar vad det är.

 

I dag blir det en mat paj med skinka, spenat och lite annat gott i. Efter middagen så ska vi åka till globen för att köpa nya kuddar på kungasängen. Har haft min nu i ett år toppen bra men dags att byta nu. Passa på nu när dom har 40 % rabatt. Jag ska sätta i lite recept sen från Österrike i kväll dela med mig.

Önskar alla en frosta bra dag i värmen

 

Torsdagen den 9 juni 2011 kl. 13:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.