Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Solen komm och stanade

 

Härligt att solen ville vara med i dag kom på eftermiddagen. Ingen träning för mig idag, kom annat i vägen. Så det blir ett pass i morgon.
Hundarna blev lycklig när matte gjorde deras älsklings godis. Som är bra att ha med på promenaderna. Tvättat en maskin och fick hänga ut det var toppen. I dag blev det köttfärslimpa med potatis och sås. För mig blev det köttfärslimpa med sallad och avokadoröra. Granen hade varit i Tysklärare över helgen och frågade om jag vill köpa vin och öl klar jag ville så nu har man vin och gubben har öl för sommarens grill kvällar. I morgon så så åker gubben till Avesta och kommer hem på onsdagen.

Önskar all en trevlig kväll

 

Måndagen den 20 juni 2011 kl. 20:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Ny dag med uppehåll

I lördags då Gubben var på Gålö.


Kl10:55 Inget regn idag men igen sol heller. Jag och tjejerna stack iväg till skogen det blev 11/2 timme Lotta hängde med bra idag. Efter midsommar så blir det bokning för simning två gånger i veckan för henne. Sen så blir det simning i havet när vädret tillåter hon har fått en flytväst nu.


Det blev ett trängs pass igår vid fem tiden på gymmet riktigt roligt. Nu har jag lagt till maskiner för benen rumpan och låren. Ska ta en tur med fullskorna på eftermiddagen om det inte blir regn. Men först så ska jag göra hundgodis och ta tag i lite annat.

 

Måndagen den 20 juni 2011 kl. 11:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.