Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Regnet det bara öser ner

 

I dag ville jag inte kliva ur sängen regnar så det bra slår mot taket. Så det blev en sen promenad med hudar genom blöta blev dom. Kan nog blir roddbåten som man får ta vid nästa runda om dom vill följa med.

Har satt en bulldeg sen så ska jag ta hd om hemmest vrå nu när det ändå regnar. Det känns att man var på gymmet i går ny muskler som ger sig till känna. När man börjat med nya maskiner. Men jag tycker det är roligt att vara igång.

 

Vi får väl se vad det blir för väder till midsommar om man kan vara utomhus eller inne. Gubben jobbar halv dag, så när han kommer hem så ska det handlas det för imorgon. Jag önskar alla en trevlig midsommar.  

 

Torsdagen den 23 juni 2011 kl. 11:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.