Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Midsommardagen

 

Då var midsommaren avklarad lugnt och trevligt. Med mycket prat. Alla tre sönerna var med och svärmor. Mätta och belåtna blev alla. Vädret var toppen inget regn och vi kunde sitta ute hela kvällen. Sen körd gubben hem sin mamma och ena sonen den andra skulle vidare med vänner.

 

 

Vaknade i morse av att det regnade så tråkigt tyckte jag vi som skulle åka iväg med hundarna till Gålö. Men det verkar som det kommer att klarnar upp så vi tar det sen på eftermiddagen. Yngsta sonen ska i väg till Dalarna på festival i morgon blir borta en vecka. Så vi ska åka köpa stövlar och hämta regnkläder hos mellersta sonen. Så han inte behöver bli blött vädret kan man inte påverka.

Annars så blir det en lugn dag med inga måsten bra slöa och njuta. Gubben börjar sin semester nu på måndag så nu blir det att beställa resten av öppningsbara fönsterna till altan två kvar sen så är den helt klar och sen blir det trall hela vägen till förrådet skönt att gå på.

Önskar er en retlig midsommardag

 

Lördagen den 25 juni 2011 kl. 11:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.