Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En händelserik dag

 

Här simmade Lotta idag


Vilken dag allt på samma dag. Det blev en tur till Länna köpcentrum för att hitta kortbyxor och tränings byxor till gubben själv köpte jag mig ett par nya sandaler. Sen bra det hemåt får att äta lunch.

 

 

Sen bra det av till Gålö med kaffe och hundar. Jag tog Lotta med mig i vattnet med nya flytvästen det blev simning i två omgångar toppen hon gillade det. Sen blev det bus och en promenad lägst vatten.

 

 

Vi tog en sväng till affären och sen hem. När vi klev ur bilen så hörd jag något konstigt ljud lät som på någons tomt. Jag hårde hur någon ropade hallå och sen kom det kan någon hjälpa mig. Jag sa till gubben att det är någon som ropar på hjälp. jag tog hundar och massakern medan gubben gick till tomten. Jag gick hem och sen fick jag veta, att gubben fick klättra över staketet det är två meter hög för. Väl över så låg tanten under bordet på tomten , vet inte hur länge. Gubben ringde ambulans. Hon har troligen brutit benet och hon hade skrapat upp ordentligt på kroppen. Jag är glad att vi kom förbi i denna värme.

 

Måndagen den 27 juni 2011 kl. 18:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Sol på gubbens första semesterdag

 

Vaknade till en var och solig morgon. Gubben har börjat sin semester idag. Ringde i morse till gymnastiksalen och får komma i morgon toppen bra. Det som är konstigt är att jag har inte ont när jag går och tränar och ligger men när jag sitter för länge. Ett mysterium som jag hoppa han ska lösa. I dag ska vi också åka förbi simrehabiliteringen för Lotta och köpa ett 10 klipp kort för hennes simning. Gubben ska beställa resten av inglasnings fönsterna till altan idag. Får se hur resten av dagen blir.

 

Måndagen den 27 juni 2011 kl. 10:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.