Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En varm men toppe dag

Det blev Gålö på eftermiddagen.


Vi orkade varken jag eller gubben eller hundar gå någon runda utan att det fanns vatten. Så vi  valde havet där vi gick lägst vattnet och sen stannade vi i en trevlig vik där hundarna badade och vi också. Vi njöt av eftermiddagen.

Det är så härligt att se Lotta hon var först i i vattnet. Från att inte vara vatten hund så älskar hon det nu

När vi kom hem efter den sköna eftermiddagen vid havet så fick hundarna mat och vi åkte i väg till Kina restaurang får middag det är sådan jag gillar när man kan gör det spontant. Det blev god mat efterträtt och kaffe så nu är man mätt och belåten. Gubben är en sväng hos mellersta sonen för att hjälpa honom med lite saker.
Nu blir det sommar krysset och sen så blir det en skön kvällspromenad med hundar. I morgon ska vi med goa vänner ut och äta på Djurgården.

 

Lördagen den 2 juli 2011 kl. 19:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

God morgon

Enu en riktig varm morgon. Frukosten avklarad och gubben är ute en sväng med hundar. Vid 11 tiden så åker vi i väg och svettas en timme på gymmet. Sen blir det lunch och duschning. Det blir en utflykt senare med hundarna till Stegsholms Gård som ligger på Gålö. Det blir en runda på 3,3 km och avslutar med en fika på deras kaffe där dom bakar allt som dom säljer.

 

Lördagen den 2 juli 2011 kl. 10:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.