Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Måndag

Vilar lite efter all bolkastning

 

I dag är det inge sol men varmt och vindstilla. Ha kom lite regn tidigt i morse såg jag. Eftersom jag inte sovit så mycket i natt så är man lite seg idag. Vi åkte i väg till Stensunds gård och gick den rundan på 3,3 km. Var lagom för det var riktigt kvalmigt när det inte blåste stod still i luften. DU har kaniner där när vi kom som är till salu i stor bur. Vem tror ni vill häls jo hundarna. Dom äskar alla djuren. Så dom små ungarna med mamma kom fram titt där stod dom och sniffade på varandra Lotta börja att pippa tror att hon var mamma skulle ha en bebis. Dom var så söta ihop.

 

Var är bollen

Eter en tur så avslutade vi med vatten till tjejerna och åkte hem. Där blev det lunch och kaffe på altan. Lite dator och gubben håller på att mäta för att åka i väg och handla virke till en ny stolpe och en överliggare till resten av inglasningen. Skjutfönsterna kommer i morgon.

 

Husse och Gullan njute av vidarna i värmen.

 Vi var ju på Djurgårdsbrun i går och åt grillbuffel. Det var trevligt att inte behöva ha bilen med. Rörigt i stan med alla turister bilar tycker jag. Tyvärr så var bluffen igen hit kall mat och en personal som jag tyckte var stroppiga. Dom fyllde inte på nät det var slut så en del saker kunde man inte smaka på. Tummen ner för oss. Gubben påpekade angående maten så dom drog av 250 från notan. Sen bra det av då stannade vi på ett ställe och tog ett glas vi och öl innan vi tog tåget hem. Vi hade trevlig trots maten mycket skratt och prat som alltid.

 

Måndagen den 4 juli 2011 kl. 14:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.