Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Son och barnbar har åkt hem

Det blev en trevlig dag. Dom kom vid 12 tiden då åt vi lunch och fikade. Sen så ville William bada fisk som han är i vattnet. Lite pippi långstump på DVD som han älskar. Sen så gick vi till sandlådan en stund för att gräva och leka. Farfar kom vid fyra tiden hem då blev det grillning. Och sen min hemma gjorda glass som sonen älskar med jordgubbar.

 

Dom fick med sig vinbärssaft, pannkakor och jordgubbes/rabarbermarmelad. Farfar skörd hem dom, dom skulle förbi mellersta sonen för att hämta stolar till balkongen. Vi bokade att om solen skiner på fredag så bär det av till havet. Ännu en mys dag då tillsammans. Sen har vi bokat in att vi ska ha barnbarn över natten och då åkt till skansen.

 

Onsdagen den 6 juli 2011 kl. 19:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Solen är tillbaka

Då var solen och sommaren tillbaka igen. Inget hav i dag, Besök av barnbarn som ska inviga sin nya pol med nya båten. Det blir altan hela dagen fika grillning i solen. Har gjort sonens favorit glass med digestiv. Recept kommer på den. Gubben ska åka till sin mamma ett par timmar för att börja med staketet där. Får se när vi får upp resten av fönsterna till ute rummet.

 

Onsdagen den 6 juli 2011 kl. 10:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.