Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Är tillbaka

Farfar och William på Gålö havsbad


Då var man tillbaka igen efter två dagar uppehåll. I går var vi vid havet hela dagen med söner och barnbarn. Det blev Gålö havsbad. Riktigt varm i vatten så bada det gjord vi i massor.

 

Invigde nya båten med farfar.


Gubben har börjat med inglasningen av dom två fönsterna som ät kvar av arbetet. Jag fick mitt efterlängtade papper från startarkivet om mina föräldrar jätte roligt att läsa. Jag kan förstå dom på tv som söker sina rötter att dom blir rörda till tårar så känner jag också. Nu har jag lite mer att gå¨på när det gäller mina mor och far föräldrar. Plus att jag har ett land till att söka i Tjeckien där min far bodde från han var 8 år till han var vuxen. Det ska bli en spånade resa.

 

I kväll blir det grillning hos goa vänner. I dag är det sol ömsom molnigt men varmt. Inget badade i dag skönt att vila från solen. Sill lunch blev det idag sen så blir det duschning och en trevlig kväll med vänner.

 

Lördagen den 9 juli 2011 kl. 14:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.