Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Trött och slö

 

Då var denna dagen till ända. Ett hårt pass på gymmet och en studs konditions efteråt på löpbandet, så känner jag mig nöjd och trött nu.
Matten smakade gott som alltid efter tränings passet fisk sopp med gott bröd satt fint. Dom har inte mycket kvar nu på staketet. Gubben tog en blid det blir jätte fint. Det var dags att byta nu. Huset är byggt 1921.
Jag tror att jag går och knyter mig i morgon bär det va till affären för storhandling och på eftermiddagen ska vi hämta barnbarn.


God natt

 

Söndagen den 17 juli 2011 kl. 21:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Sol och värme tillbaka

 

Sol och värme har hittat tillbaka igen toppen. Frukost i sängen i dag också men inte så sent som dom andra dagarna. Gubben och äldsta sonen fortsätter med staketbygget hos svärmor. Han passar på nu för på måndag börjar sonen att jobba igen. Jag och hundarna tog en timme i skogen så nu sover dom gott. Kaffe och jordgubbar intas på altan.

 

 

Sen så blir det en cykeltur till affären få att komplettera till fisksoppan med saffran som ska bli till middag. I dag blir det träning vid fem tiden då gubben kommer hem och sen middag i stället. I morgon eftermiddag ska vi hämta barnbarnet han ska sova över för på tisdag bär det av till skansen för första gången för honom. Ska bli roligt.

 

 

Söndagen den 17 juli 2011 kl. 11:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.