Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kantareller i skogen

 

Det blev en 11/2 timme i skogen hittade lite kantareller. Skönt idag när det är normal värme och en skön vid som sveper in. Nu blir det bra en slappa kväll framför tv med en kopp ingefära te och ett äpple.

 

Söndagen den 24 juli 2011 kl. 19:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Söndag vila

 

Två dagar med klibbig värme då man inte orkade något alls. Så är det skönt med friska vindar idag som är svala. Regn och åska har vi också haft. I fredags så hade vi vänner över på kaffe och nybakt det var ett par trevliga timmar. Gubben har varit hos svärmor i går och åkt ditt i dag också för att avsluta staket bygget.

 

 

Solen skiner idag med det är stormbyar ute. Så vi flög nästa på morgonrundan. Ingen träning idag på gymmet känner att vi behöver en vilodag har varit ganska mycket nu. Gubben har nästa en vecka var på semestern sen börjar jobbet igen. Så sista veckan blir det någon restaurangbesök en tur till hötorgshallen att se om det finns något gott att köpa. Och om vädret blir ok så blir det bad vid havet också.

 

 

Ska tvätta lite torkar bra i viden idag. Och skriva i hopp informationen om min släkt. Fick jätte bra info från Österrikiska ambassaden var jag kan vända mig.

 

Söndagen den 24 juli 2011 kl. 11:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.