Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Hemma igen

När vi mellan landar på Åland

 

Det blev en tidig avförd på lördags morgon 5:40 kom taxin för att köra oss till värtahamnen Där våran båt Silja Europa skulle ta oss till Åbo. Väl på båten så lämnad vi väskor, och begav oss till sjöfrukosten som vi skulle avnjuta. Finns inget golfare än sådan frukost på båten. Sen så begav oss till hytten för att sova granat timmar så vi skulle orka med kvällen.


Gubben när vi komm till Åland

Det blev kaffe och en enklare lunch under dagen och sen njöt vi av det vackra vädret på däck med en drink. Vi mellan landade på Åland innan vi skulle vidare till Åbo. Sen blev det en dusch och fixa till sig för kvällen. Vi skulle äta på À la carte vi började med en drink innan förrätten kom in. Till föräten valde vi västkustsallad som var hummer, flodkräftstjärtar, tomat och sparris så gott till vi valde rose vin till maten. Till varm rätt valde jag stekt gös med kräft-muslinsås och sparris och grönsaksstuvning och persiljerotspotatis. Gubben valde grillad sik med tillbehör. Sen var det en efterrätts buffé med en massa godsaker som vi provade mätta och belåtna så tog vi en promenad på däck.

 

När vi komm fram till Åbo vid 19:20

Sen blev det uppträdande på kvällen som vi tyckte var så där bra. Men ens kom ett bad som spelade en massa bra m låtar. Klockan blev runt ettiden då vi drog oss tillbaka för vi skulle upp vid femtiden. Båten kom i land runt sex. Det blev en taxi hem. Väl hemma så fick hundar mat och jag tog en tur sen så blev det sängen ett par timmar.

Solnedgång på havet

 Näst gång blir det kvälls tur, väldigt trevlig båt, härligt att ha fönster så man kunde se ut ro givande och vackert.

 

Söndagen den 31 juli 2011 kl. 14:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.