Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vardag igen

Efter en god natt sömn, så är man pigg och alert igen. Sov till nio i morse. Gubben började första arbetsdagen efter 5 veckor semester var tog tiden vägen. Solen sken i morse och det var riktigt varmt inte den tunga luften idag skönt.

 

Frukost i sängen och sen blev det en tur med hundarna. Prat bort en stund med bästa vännen och ätit en lättare lunch. Sen så ringde jag gubben för att höra hur det var första arbetstagen. Var inne på CSN sidor för att kontrollera om allt var klart med studie lån/ bidrag för sonens sista två terminer. Dom hade fått underlagen från skolan så nu väntar han bra på beslutsunderlaget. Han börjar snart termin.

Nya datorer ska det bli både för mig och sonen ska också köpa en. Han har nu somnat in för gott. Även en nyare iPhone ska sonen ha och jag tar hans som är videokamera i och äldsta sonen tar min. Det ska bli roligt att få en ny dator denna har jag inte varit nöjd med.

 

Det blir en runda med gubben i skogen idag. Nu säger jag hej på ett tag

 

 

 

Måndagen den 1 augusti 2011 kl. 13:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.