Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En dag med mycket tekniskt kunskap

Så här känner jag mig efter dagen.

 

Vilket väder vi har haft regn och blåst allt kom på en gång. Det behövs det är så torrt överallt här. Det blev en ny dator som inhandlades på Siba bra pris och gubben får en del rabatt t dom har avtal med Telia ett antivirus program för halva priset det var toppen. I morgon ska gubben handla fotoshop Det blev en hp denna gång för jag var inte nöjd med Dell dålig support också där. En snabbare dator och mer hårdisk. Då har jag invikt den nu. elements 9 till mig hurra. Lite att göra med allt som skulle över och som skulle installeras. Några saker kvar som vi gör i morgon. För huvudet är trött nu av allt tekniskt.

 

 

Videofilmat har jag gjort med min nya mobil roligt. Jag lär väl drömma om mobiler och datorer i natt. Det blev en kopp te och hembakta frallor till kvällen man blir hungrig av allt jobbade.
Önskar alla en god natt

 

Söndagen den 7 augusti 2011 kl. 23:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Eventuelt ny dator idag

 

Regnet har hittat hit i dag inte mycket men lite. Sonen har fått sin nya mobil så jag tar hans nu också en iPhone men en med videokamera i och lite mer minne än min. Så äldsta sonen tar över min. Gubben sa att vi ska åka i dag och titta på en ny dator till mig så mycket strul med min. Den ska tillbaka till Telia i december eftersom vi inte vill ha den. Det ska bli roligt med en ny och snabbare dator och som har mer hårdisk. Så vi får se om vi kommer hem med en idag.

 

I går blev altanen klar nu är allt inglasat. Det som är kvar är målningen och byte av nya kontakter för utomhus och nya lampor. Så nu kan hästregnet komma om det vill. Gubben och två av sönerna var hos svärmor i går på kalas. Jag valde att vara hemma och njuta av egentid.

 

Senare på eftermiddag så blir det en tur till Gåle med hudar och ska testa videokameran på dom då. Ska också köra ett gångpass senare.
Till middag blir det rökt sik som gubben köpte hos bonden i går.

 

Söndagen den 7 augusti 2011 kl. 10:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.