Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Ennu en dag till ända

Då var det åter en dag till ända. Regnat men bra en gång. Jag gillar inte när det börjat att bli kallare då gör det ont i min hand fast det är 13 grader så gör det ont. Ser inte fram i mot kalla dagar och kvällar. Rönnbären lyser med sina bär såg att det har börjat att träden har börjat att tappa blad. Mörkt tidigt jag vill ha sommar ett tag till. Simtränaren som Lotta går hos säger att hon är jätte duktig nu och orkar mycket längre pass på simningen. Det bakben som opererades i mars är tillbaka i full styrka och muskler toppen. Nu är det bra artrosen som vi får underhålla. Det är så härligt att se henne efter ett simpass så mycket energi om hon har.

 

 

Det blev en kvällspromenad till ängen vid skolan där det finns massor med äppelträd så jag plockade en stor påse i morgon blir det äppelmos kokning. Gubben och tjejerna var också med. I morgon ska jag börja med målningen av altan och gubben ska koppla in nya utomhuskontakter. Planering för nästa lördags kräftskiva ska göras. Allt got som ska inhandlas och tillredas. Men nu så är det snart dags att sova. Bra jag vaken alla andra sover gott. Ny dag och nya möjligheter.

 

 

Torsdagen den 11 augusti 2011 kl. 23:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Provtagin idag

 

Vaknade till en grå morgon. Inte så varmt bra 13 grader. Frukost och sen fick vovvarna en kortare morgonrunda. Sen bra det av med cykeln till sjukhuset för provtagning. Som läkaren på reumatologen vill ha innan besöket den 25 augusti. Sen tog jag tag i badrum nr två idag. Har kommit en redig skur för ett stund sen. Jag hoppas att det håller sig borta när jag och tjejerna ska ut i skogen. Tar nog med mig renjackan.

I dag så är det simmig igen för Lotta och sen blir det äpple plockig ska göra äppelmos och lite mera goda muffens men med blåbär. Fisk till middag idag .

 

Torsdagen den 11 augusti 2011 kl. 12:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.