Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Äppelmosen klar

Min dag har det varit full fart på. Det blev 3 kg äpplen som blev mos runt 4 burkar resten tar jag i morgon. Tvätta en maskin och dammsugit och torkat golven i kök/ vardagsrummet. Lite kaffe i pausen och ett samtal. Det ska bli en äppelpaj också till på söndag då son och barnbarn kommer.

 

Gubben ska åka i väg och fiska en stund. Själv blir det ett skönt bad och en bok. Det har varit riktig sommar dag idag. Köttbullar och gräddsås med potatis det gick hem hos familjen.

Ha nu en fortsatt trevlig kväll

 

 

Fredagen den 12 augusti 2011 kl. 17:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Fredag och solen är tillbaka

 

Då var det fredag igen gubbens första vecka på jobbet avklarat. Vaknade till solen och en himmel som inte lovar regn skönt. I dag blir det äppelmos kok för hela slanten. Lite gott till i kväll som alltid. Snabbesöken ska göra sitt också. Och passa på att hänga ut en tvätt i solen. Lite planering inför kräftskivan.

Ha nu en fortsatt bra dag

 

Fredagen den 12 augusti 2011 kl. 10:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.