Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Arbets ledare

Gubben är flitig.

 

Själv så småplockade jag lite och ansade buskar och planterade lite växter. Gubben fick måla själv idag. Så första omgången är klar så tar han nästa i morgon kväll. Konstigt när fönster och dörr är borta tur att det är fint väder nu. Vi ska ha son och barnbarn är i morgon på grillning så jag hopps nu att jag får sova i natt.

 

Det var en infektion i örat så jag fick droppar som jag ska ta i 7 dagar. Haft problem till och fån sen jag flög i maj. Hops det nu ska bli bättre. Gubben tar vovvar sista rundan jag ska ockupera mig i sängen med en kopp te.

 

 

Lördagen den 13 augusti 2011 kl. 19:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

En jobbig natt

Känner mig lite som hon. Natten har varit jobbig har inte sovit många timmar. På grund av örat som har gjort ont och är. Det blev att sitta högläge och ta en Alvedon. Örat har spökat sen landningen efter vårtan resa i maj. Har varit hos doktor fick då avsvälande . Men nu r det något annat som spökar. Så jag ringde i morse till närakuten får komma till kl 11.

 

 

I dag sak gubben börja att måla på altan nya kontakter är är på plats. Sen blir det lampor som vi ska köpa. Så det blir fint till kräftskivan.
Får se om jag orkar hjälpa till efter nattens dåliga sömn. Gubben och sonen fick några abborrar i går som vi ska äta till lunch.

 

 

Lördagen den 13 augusti 2011 kl. 10:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.