Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Det blev en trevlig dag

 

Det blev en trevlig dag. Jag och William tog oss till sandlådan för lite lek med sandslott och annat roligt. Det blev fika när dom kom med hembakta muffens med äpplen i. Full fart på honom som alltid. Till middag bjöd jag på grillat och ugns stekpotatis, sallad. Och till eftermiddags kaffet äppelpaj och vanilj sås. Gubben körde hem dom vid sex tid. Han ska ta och måla omgång två på altanen nu. I morgon blir det att ringa öron. Det går inte att droppa i en enda droppe så svullen är jag i örongången. Jag ska ta kvällsrundan i dag skönt att komma ut med hundarna en stund. Sen blir det tv och bra slöa.

 

 

Söndagen den 14 augusti 2011 kl. 19:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Barnbarn på besök

Inte lika varm och skönt idag. Men igen regn, det vill vi inte ha. I dag kommer son och barnbarn på middag och lite mys. Har inte sovit så bra i natt. Örat är riktigt trångt i gången och svullet. Jag har väldigt stronga gångar i vanliga fall. Så dropparna går inte in. Jag kommer att kontakta öron i morgon.

 

 

Gubben ska måla omgång två när son åker hem på eftermiddagen. Känns konstigt att inte ha glasen på plats. Det blir grillning idag och en äppelpaj jag gjort och vaniljsås.

 

Söndagen den 14 augusti 2011 kl. 11:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.