Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

God kväll

 

Har sovit hela natten det var skönt. Börjar att gå åt rätt håll. Droppat och använt näsdroppar riktigt bra. Sov ända till nio skönt. Sen så målade jag resten på altan. Putsat all glas fönster och dörrar på altan och dammsugit och torkat av möbler. Har också hunnit med att handlat lit. Så nu är jag tillbaka igen.

 

 

Fick ett efterlängtat e-mail från statsarkivet i Wien. Fick en massa nya uppgifter på min pappas sida så nu kan jag lägga till ett land till Har både Sverige, Österrike, Ungern och Tjeckien. Jag är är en mångkulturell tjej. Har väl haft det på känn. Däremot kunde dom inte få fram något på m in mors sida konstigt men jag har skickat en n y förfrågan till dom med mera uppgifter. Hoppas dom kan få fram mer där. Nu kan jag utöka släktträdet på min fars sida så roligt nere på 1850 nu. Det är riktigt roligt och spände önska att jag gjort det tidigare.

 

 

Det blev blodpudding idag till middag och vitkål det gillar vi. Gubben har åkt till affären med mellersta sonen för att handla. Nu ska jag ta ett skönt bad och sen blir det en tv kväll och lite släkt träds ifyllning.

Nu är allt vitt förut var det brunt och tre rent. Känns mycket större

 

Tisdagen den 16 augusti 2011 kl. 17:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.