Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Flitig

Tog den på morgonen i skogen. Jag, hundarna och fåglarna

 

Då var denna dagen snart slut. Gubben har åkt till Gålö klubbhus med hundarna för möte med radioklubben. Själv har jag varit flitig som en myra. damsugaren har fått jobbat och alla golven är avtorkade. Rent i sängarna och två maskiner tvätt. Sen blev det en lista med vad som ska handlas till kräftskivan. Det blir en god mat paj långpanna med skinka och andra godsaker i. Melon med kallrökt skinka, färskoströra, En välkomstdrink som heter karibisk drink knapriga dinkelpina och ett gott börd ska jag baka och kräftor och räkor blir det och en god kaka till kaffet. Så jag har lite att stå i.

 

 

I morgon ska jag tillbaka till läkaren för att se att det går åt rätt håll sen får jag se om det blir örondroppar eller tabletter. Det blir en kopp te och tv i kväll. Har suttit och skrivit till Österrikiska stats arkivet för mer info om min släkt. Hopps det kommer mera skulle vara så roligt.
Ha nu en skön kväll

 

Onsdagen den 17 augusti 2011 kl. 19:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

En händelserik morgon

Två vackra solar som skiner i kapt med solen idag

 

Vaknade till en solig morgon redan vid sjutiden. Så jag och hundarna stack i väg renad vid halv nio till skogen. Fåglarna kvittade och solen sken så vacker dag. När vi var på väg hem efter nästan 11/2 timme skogen så vände jag mig om och då var Gullan borta. Jag ropade och lockade med godis och visslade ingen hund. Höll säker på så i 5 min. Sen så ringde jag gubben, han åkte hem från jobbet och skulle möta upp mig i skogen. Jag stod kvar och ropade ingen Gullan. Sen ringde mobilen och gubben sa att hon kom gående vid parkeringen när han kom hem. Skönt tänkte jag att dom kan hitta hem. Vet inte varför hon gjorde detta har aldrig gjort så förut. Inget goda lukter eller spår.

 

Här har vi rymmaren

 

Skönt att allt slutade gott. Det blev kaffe och en äpple muffins. Tyckte att jag förtjänade det. I dag så ska jag skriva matlista måste fylla på all tomma kylar, frysar och skafferi. Och det vi ska ha till kräftskivan på lördag. Lite hushålls sysslor ska också hinnas med. Byta rent i sängen och passa på hänga ut nu när solen skiner.

 

 

Onsdagen den 17 augusti 2011 kl. 10:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.