Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Läkare i dag igen

 

Vaknade till regn i morse då var kl halvfyra. Har sovit dåligt igen på grund av örat. Tittade på sex and the city . Frukost och sen gjord jag mig ordning. Ringde vid 8 tiden till vårdcentralen. Där läkaren ville se örat innan dom skulle ta bort vaxproppen. Ingen svullnad och infektion. Ingen vaxpropp heller, mysteriet var kvar. Jag har fortfarad nedsatt hörsel och som ett lock i örat. Dom såg efter utsugningen att det ligger bakom trumhinnan. Har blivit en skada så dom har skickat remiss till öron. Det blir en långdragen historia av att man har landat med flyg. Fortsättning följer.

 

Solen har tittat fram på eftermiddags rundan. I dag är det en trött dag där jag inte kommer att lyfta ett finger fören middagen i kväll. Pratade lite med min son och min lille bor. Ångande bröllopet på lördag. Min ena son ska vara besman, Och han har son son då så vi kommer att ta hand om honom i kyrkan. Vi har valt att inte vara med efter åt när dom ska äta. Vi tar med os barnbarnet hem till oss då. För dom har tydligen bestämt inga barn ska få var med.

 

 

Jag hade först inte täkt gå alls för att jag just nu inte är på topp. Men brodern ville så gärna att jag skulle vara med för jag är den enda av syskonen som är bjuden. Så¨då sa jag att det är klar vi kommer.

 

 

Måndagen den 22 augusti 2011 kl. 15:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.