Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Morgonstund har guld i mun

Här satt vi i dag och njöt hundarna och jag

Låg kvar till åtta skönt att bara ta det lugnt. Det blev en tur till ramsjön. Där vi njöt av stillhet av den vackra morgonen. Ett gäng änder kom simmade i vattnet det tyckte Gullan var spännande. Hon följde dom med blicken. Det blev 1 1/2 timme ute idag.

 

Rönnbärsträd i full blom med bär. I dag fyller min yngsta 23 år tänk vad tiden går. Det blir en god middag och något gott till kaffet för födelsedagsbarnet. Han ska få ett kastspö han gillar att fiska precis som sin far. En tur till äldsta sonen med kostym som han ska låna till bröllopet han ska ju vara bäst man så då gäller kostym.

 

Detta hus ligger på vägen hem och är ett hus som jag gillar. Skulle vilja ha det om det var till salu.


Ska åka och handla och städa badrummen. Det blir att boka en tid till vet också för klo klipp och en kontroll på en av Gullans tänder.

Ha nu en bra onsdag

 

Tjejerna njöt också av dagens utflykt

 

Onsdagen den 24 augusti 2011 kl. 11:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.