Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En varm kväll

 

Det är helt galet varmt ute, tog en kvälls runda med hundar inte behöver man ha kofta. Det kommer att bli vart i sovrummet inatt fast fönster är öppna. Nu har vi bokat en kryssning till Tallinn i slutet på september med vänner ska bli roligt. En riktig fin hytt med dubbelsäng och fönstret. Det är 17 år sen jag var där. Varken gubben eller det andra paret har varit där så det ska bli roligt att gå i land.

 

 

Så del tre av tv 3 nya musikprogram vilka röster och talanger vi har i vårta avlånga land. Ska snart ta och stopp huvudet på kudden. I morgon blir det att gå i klädaffären för att hitta något snyggt till mina linne byxor som jag ska ha på bröllopet. Gubben ska köpa presentcheck på ticknet dom önskar sig det. Yngsta sonen har beställt en ny dator en stationär denna gång. Som han ska sätta i hopp själv.

Nu säger jag god natt

 

Torsdagen den 25 augusti 2011 kl. 22:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Då var man hemma igen

 

God eftermiddag! Då har man fått frikort i ett år framöver och inget nytt hos reumatologen, så nu så skickas jag tillbaka till vårdcentralen. Undrar om dom någonsin kommer att hitta felet.

 

Gubben och jag åt lunch ute och sen blev det en sväng till BAUHAUS där vi köpte två nya ute lampor till inglasade altan. Dom ska gubben sätta upp sen. Vi ska snar ge oss iväg till träningen och sen lämna kostymen till äldsta sonen. I dag blir det fisk, räkor och smussel soppa med saffran och pannkakor.

 

Torsdagen den 25 augusti 2011 kl. 14:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.