Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Bröllop

Brudparet på kyrka trappan

 

Ett riktigt vacker väder blev det idag toppen för bröllop.
Vi åkte och hämtade son och barnbarn och sen åkte vi till Dalarö kyrka. Vi var där vid halv ett tiden. Solen sken och ljum vindar från havet. Stod och småpratade med brudens mormor som bor på Gotland i vanliga fall en jätte trevlig dam.

 

 

William var jätte duktig under hela bröllopet i kyrkan. Det blev lite dramatiskt för bruden svimmade så hon fick stia på en stol resen av vigseln.Prästen och kyrkvärden var snabba vatten och stol för henne. Det gick bra tydligen har hon lätt för att svimma. För lite vätska och all spänning inte konstigt.

Brudens föräldrar och brudparets dotter.

Det blev ett vacker och stämningsfullt bröllop en jätte bra präst. Min son var ringbärare och best man klarade han toppen. Stolt mor var jag. Väl ute på kyrktrappan så kramade jag om lillebror det var viktigt för hona att jag var där det känns bra. Dom åkte vidare sen till festen i en snygg bil och gästerna blev hämtade med en abonnerad buss till brudens föräldrar där det var uppdukat med allt gott. Jag, gubbe och barnbarnet åkte men där vi hade en mysig eftermiddag. Barnbarn ska sova över så sonen inte behöver skynda hem.

Fina bilen som hämtade brudparet.

 

Lördagen den 27 augusti 2011 kl. 19:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.