Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Ändring av dagen

 

Det blev inte riktigt som jag planerat, ingen träning på gymmet idag. Det blev nya höstgardiner uppsatta både i vardagsrummet och vårta sovrum. Sen tog vi en sväng förbi jysk för att köpa nya ben och ett överdrag till brädmadrassen till sonen. Han har haft en ram runt sängen som han inte gillade så den åkte ut.

 

Jag blev sugen på att baka så det blev både kanel/vanilj bullar och dinkel och rågbullas frallor. Häcken på framsidan har blivit klipp och sen körde gubben iväg allt skärp till återvinnings centralen. Ja och tjejerna tog långpromenaden i dag vid fem tiden. Jag körde lite roliga aktiviteter med dom.

 

Tisdagen den 30 augusti 2011 kl. 21:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Sol och stillhet

God morgon varit vaken sen kl 7. Sitter nu på altan medan solen skiner in genom glaset Med en kopp kaffe. Morgonrundan avklarad möte mycket hundar idag. Kan beror på att vi inte gick i skogen där brukar vi få vara ensamma.

 

 

 

Sonen och gubben håll på att sätta i hop datorn igår. Nu kan han spela sina spel online med andra kompisar. I dag ska jag ta tag i hemmets vrå och sen på eftermiddagen blir det gymmet för mig. Ska cykla ditt idag för gubben har fortfarad problem med magen. Det blir laxpudding idag till middag.

 

 

Tisdagen den 30 augusti 2011 kl. 09:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.