Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Luraström/Kalvfjärden-Tyresö

 

Det blev en skön kväll vid vattnet. Vi bestämde att efter middagen åka iväg och fiska sonen vill inviga sitt nya kastspö. Så jag packade kaffe korgen och vatten till hundar så åkte vi i väg har aldrig varit där förut. Gubben har varit där en gång med son och då fick dom abborrar. Det är ungefär 1 km gång och sen 100 m till vattnet. Hundarna fick mycket att lukta på mycket vill rådjur och älg.

 

En otroligt vacker plats tyst och rogivande spegelblank vatten. Hus som låg på höjden vem skulle inte vilja ha ett hus där jo jag. Medan killarna fiskade tog jag och hundarna en skön promenad längst vattnet. En eka med motor kom puttrade längst vatten och en segelbåt låg förtöjd i vatten. Vi njöt av våra promenad. Väl tillbaka så blev det kaffe och bullar vid det vackra sjön. Tyvärr så blev det ingen fisk denna gång men vad gör det det ögat upplevde var en fröjd. Hit kommer vi att återvända många gånger. Vid åtta tiden så gav vi oss iväg till bilen jag lovar att det var en snabb km tillbaka så mycket lukter så jag joggade med hundarna. Dom sover gott nu av alla upplevelser och dofter. Jag kommer att sova gott också.

 

Onsdagen den 31 augusti 2011 kl. 22:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Vet besök

 

I dag var det besök hos vet för Gullan klo klippning och undersökning för tand som har blivit skadad. Det verkar som det är en spricka i tanden. Så vi har fått operations/ röntgen tid till nästa tisdag. Dom vill se om sprickan går upp till orten då måste dom dra hela tanden. Hon var jätte duktig.

 

Gubben är tillbaka på jobbet igen. I dag så blir det tvättmaskinen som får jobba och badrummen som ska rengöras. Passa på n u när solen skiner så allt torkar. Kan bli tandläkarbesök för mig också har bitit sönder en tand märkte jag nu när jag hade ätit lunch. Ska ringa dom när dom kommer från lunchen. Inga problem att göra av med pengar här.

 

Onsdagen den 31 augusti 2011 kl. 12:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.