Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Hemma vad är det

Känns som jag har varit på språng hela dagen. Frukost och rastning av hundar sen så åkte jag iväg vid tio tiden till min tandläkare som ligger i Nacka forums centrum. Det tog 15 min att fixa till tanden nu är den som ny igen. Vi bokade en tid för årliga kontroll första gången där. Så jag ska till honom den 19 september. För tandsten och det vanliga skönt.

 

Efter jag var klar hos tandläkaren så blev det lunch en så god och fräsch smörgås och en kaffe late. Klar jag skull in i min favorit affär den finns bar där köpte en jätte söt kortärmad blus och två vardags toppar. allt gick på 139 kr mycket för pengarna. Sen strosade jag runt gick in på Indiska, Ålens där jag köpte en ansiktskräm och deras härliga godis butik där jag köpte underbara choklad praliner.

Sen bar det hemåt med bussen. Såg att när jag kom Tyresö centrum att det verkat ja regnat ordentligt där inget regn i nacka. Väl när jag klev av hemma så var det riktigt blöt och åska lät. Väl hemma så blev jag montagen av vovvarna med tjut och skall man kunde tror att jag varit borta i dagar. Byte om och sen drog vi i väg till skogen en timme. Sen blev det middags mat färsfyllda paprika med tomat sås. Duschat och nu så sitter jag vid datorn för första gången på hela dagen. Lär sova gott.

 

Torsdagen den 1 september 2011 kl. 19:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.