Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Änligen lite lungt och skönt

 

Det blev en dag med en massa gjort. Det ända jag lät bli var att ta ett tränings pass i skogen. Det blev träning till Port 64 nya centrumet vid  Coop. Köpte ett par nya tofflor. Och energi lampor på Jula. Sen så gick jag omringa och bar tog det lugnt. Handlade lite på Coop innan jag cyklade hem. Kaffe och en studs skvaller på telefon. Innan jag tog en eftermiddags runda med hundar. Sen fick damsugaren jobba och sen blev det middag en mat paj med kassler, spenat och champinjoner. Nu är det tv och lite fredags gott som gäller.

 

Fredagen den 2 september 2011 kl. 19:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Fredag)

 

Inte lika soligt idag min inte kalt en vacker september morgon. Frukost för mig och hundar. Sen bar det av till skogen det blev 90 min. Känner mig lite sliten inte så konstigt har varit lite mycken n u en tid. Det ska bli skönt denna helg att inte behöva åka i väg på en massa saker utan bara få var och åka i väg med hundar och gör sådan jag vill.

 

Trädstam med vackert mönster.

Ska hänga sängkläder på vädring och byta ren. Mattor som varit borttagna under sommaren ska nu få pryda golven skönt då det blir kallare. Ska också omplantera mina pelargonia som jag beställde förut dom växer så det knakar. Lite små plock och sen ta en sväng till affären med cykeln. I dag blir det träning i skogen för mig. Inget gym denna vecka. Det blir ett gympas på söndag i stället. Måste ladda batterier har en del nästa vecka framför mig.

 

 

Men nu är det fredag som gäller och helgen då ska jag bara var och göra roliga saker.

 

Fredagen den 2 september 2011 kl. 10:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.