Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Gullan hemma igen

 

Skönt att ha pralinen hemma igen som jag burkar kalla henne. Det har gått jätte bra dom fick ta hela tanden för det var en spricka ända i tandroten. Dom rengjorde också tänderna på tandsten som det inte var mycket av. Så det lönar sig att borsta dom. och tänderna blev också polerade. Dom mätte tandköttsfickor och gjorde ett tandkort. för eventuella skador, saknade tänder. Som nu finns registrerad där för framtiden om vi ska göra något mera. Tycker jag är toppen. Tanden satt hårt precis som dom torde så hon fick extranarkos och några stygg som kommer att försvinna av sig själv. Vi ska tillbaka nästa veka för efter kontroll. Hon var hungrig och trött och lite stressad av miljön. Jag fick veta av tand kortet att en tand längst in saknas och vad jag misstänker så har den aldrig kommit upp. Hon är född utan den. Mycket man får vet.

 

 

Jag kommer att låta lott få en rengöring av sin mun också. Så hon håller hon har riktigt bra tandstatus. Är glad att mitt försäkringsbolag godkänner sådana operationer inte alla som gör. För det blir dyrt annars. Summan blev 6788 och vi betalade 2458.

 

Tisdagen den 6 september 2011 kl. 19:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Här kommer bild på frisyren jag sparar till

Så har jag varit klippt förut och det är så jag ska se ut när håret växt längre.

 

Tisdagen den 6 september 2011 kl. 12:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Rengnit och grått

 

En konstig morgon för mig. Vaknade till regnet och att det var riktigt mörkt fortade vid sjutiden. Jag och Lotta låg kvar till halv åtta. Då huse tog Gullan på en morgonrunda innan hon skull lämnas till vet. Dom ropade in henne först hon skull tydligen opereras nu direkt på morgonen bra tycker jag eftersom han blir lätt stressad. Vi kommer att få hämta henne redan halv två.

 

Lotta på morgon rundan i skogen

 

Se efter frukost så gick lotta och jag till skogen tur att det inte regnade då. Det är inte kalt ut det är något. Kändes konstigt tycker både jag och Lotta vi saknade någon jag märkte det på Lotta. Sonen var på årliga undersökning hos tandläkaren ett lite håll som dom lagade. Så nu är det ett år till nästa gång.

 

 

Apropå klippning så så är jag på väg att låta håret växa ut ska ha BOB-klippning. Men jag har varit så kort klipp så det lär ta ett tag innan all växt ner. Så nästa besök blir i mitten på n november. Ska torka golv i hallen till sovrummen och i vardagsrummet innan jag lägger ut nytvättade mattor. Sen blir det en lugn till min lilla pralin kommer hem.

 

Tisdagen den 6 september 2011 kl. 10:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.