Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vilken dag

 

Vilken dag, Jag blir irriterad när saker inte fungerar som det ska. Nu har jag skickat E-post till han som har denna sida. För både min gubbe och son som är duktig säger att problemet ligger inte hos mig. Får se när han tänker svar. Jag betalar för hemsidan då vill jag att den fungerar.

 

Datorn och jag har jobbat bra. Gjort lite roliga bakgrunder. Har fått tag på så fina brush då det roligt att skapa. Det blev solsken på eftermiddagen. En maskin tvätt har jag tvättat och plockat in i skåpen. Annars har jag faktiskt slöat det är också skönt.

 

Onsdagen den 7 september 2011 kl. 21:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Roddbåt som gäller

 

Regnet det bara öser ner och jag blir så blöt om både skor och strumpor passar idag. Ett riktigt höst väder med regn och blåst. Passar bra att göra inomhus aktiviteter idag. Jag försökte i går att få det att fungera på internet explorer inte vet jag vad som är galet. För på Firefox fungerar start sidan med knapparna och visar inloggade vänner och systemmeddelande. Men inte på explorer 9 som jag har. Ingen av våra dator fungerar det på inte änns på gubbens dator på jobbet han testade nu. Kan inte var så att vi har all fel på all datorerna. Får se om man kan söka felet ett mysterium är det.

 

Onsdagen den 7 september 2011 kl. 09:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.