Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Nu är det roligt igen

 

När vi kom hem från trängningen så var gubbe tvungen att titta om det fungerade på explorer och det gjord det tack snäll för hjälpen. Nu är det som det ska. Då blir jag glad. Träningen gick bra torts att det är en vecka sen jag var där. Gubben skulle träffa sin sjukgymnast för han har fortfarad väldigt ont i nacken. Dom drog och slet, dom ska prova akupunktur. Han tränade sparsam det var nog klokt.

 

Koldolmar och potatis med sås blev det för oss och sonen fick pyttipanna och ägg. Det kom en skur när vi tränade sen kom sol. Men nu på kvällen har det höst ner men nu är det uppehåll höstväder ja det tycker jag. Ska göra lite mera bakgrunder och knappar gud vad roligt det. Men först blir det tv och en kopp te. Ska se true talen och lyxfällan.

 

Nu längtar vi till våra resa till Tallinn. Gubben sa att man kan kliva på båten redan två timmar innan avgång toppen eftersom vi har tidig sittning. Sen har han fixat med en kompis som ska köra oss till båten med våra bil och hämta oss då får han låna bilen under tiden toppen.

 

Torsdagen den 8 september 2011 kl. 19:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Naturstigen

 

Igen regn i dag skönt så vi stack iväg till skogen hittade höstkantareller som är mina favoriter. Så det blir en omelett med svampstuvning till lunch. Har fått svar från Theodor på zoomin han ska fixa det åt mig. Så snart ska det vara rätt. Även på explorer sidan.

 

Sonen är i skolan idag för att tenta. Så får vi se hur det går. I dag är det träning för gubben och mig på gymmet. Dom har lovat sol på eftermiddagen så vi får se om den vill titta fram. Ingen läkarbesök i morse till öron Läkaren är sjuk så jag har fått en ny tid.

 

Torsdagen den 8 september 2011 kl. 10:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.