Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Två timmar iskogen

 

Det blev en fin eftermiddag så vid halv tå stack vi i väg till skogen. Det blev en del svamp både trattkantareller , svart trumpen och några gula kantareller. När min gick där i skogen så fick jag ett sms från våra vänner som vi ska till Tallinn med. att han fru ska opereras den 30 den dag vi ska åka. Vi får se om vi kan boka om resan annars så åker vi själva. Tråkigt tycker jag för det är så roligt att umgås med dom blir alltid så roligt. Gubben ska spela bowling i dag med arbetskamrater så han kommer inte hem efter jobbet. Sonen ligger nerbäddad i sängen har ont i halsen och är genomförkyld inget jag vill ha just nu.

 

Måndagen den 12 september 2011 kl. 15:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Måndag och regnet bara öser ner

 

Sitter här med altan dörren öppen till huset och hör regnet smattra. Inte kallt idag men mörkt och tråkigt ändå. Man vet vad som komma skall. Det blev en blöt morgonrunda för oss, värst för tjejerna som har päls som det tar timmar att torka men ut måste vi. Funderar på att köpa regntecken till dom. Själ var jag regnkläder så jag håller mig torr.

I dag blir det att vara inne och bara ta det lugnt förutom hundpromenad. Kanske blir det att koka lite äppelmos. Vi får se vad dagen erbjuder inget bestämt skönt.

 

 

Måndagen den 12 september 2011 kl. 10:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.