Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Då var det klart

 

Träningen var inte så rolig i dag på friskis, beror på vem som har den det har jag lär mig efter många års träning. Jag var försiktig eftersom jag inte får göra vissa sker på grund diskbråcket. Men känner ändå att jag har ont nu.

Vi fick besked nu på kvällen att dom inte ska med för dom kunde inte säga när hon skulle få en ny op tid. Så gubben avbeställer deras resa i morgon. Vi kommer att åka själva det ska bli trevligt. Att få bli uppassad och äta gott det gilla vi.

Gubben har kommit in från en stormig kvällsrunda blåser bra nu. Hopps att det inte blir regna morgon bitet för jag ska till öron på morgon och då blir det cykeln. Vi får se.

 

Tisdagen den 13 september 2011 kl. 22:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Blåser en del

 

 Det så jätte bra ut i munnen på Gullan uppblött foder en vecka till så det är helt läkt. Vi diskuterade hennes tänder torts att jag är noga med tandborstning och borttagning av plack så har hon genetiskt sämre tänder och därför måste jag vara jätte noga bra att veta. Hon tittade i lottas mun också där fick hon beröm hon har jätte bra kvalitet. Men det är som människor olika

 

 

Gubben släppte av oss så vi gick hem från bussgaraget det tog väl 50 min mycket att lukta på. Blåser en del dag men inte kallt ute. Har börjat att blocka bort det mesta nu från tomten och planerat om mina fina ovanliga pelargonia. Dom står inne på inglasnigen och sen så får dom vinter villa inne. Även mitt citron planta som har blivit jätte stor.
Sak förbereda middagen innan jag cyklar till trängningen. Det blir köttfärssås och spaghetti.

 

 

Tisdagen den 13 september 2011 kl. 15:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

En grå morgon

 

 

Vaknade till en grå och blöt morgon. Har regnat i natt, blev en kortare runda nu på morgonen för vi ska till vett vid 10:45 för åter kontroll på Gullans tand då går vi hem så dom får en skönt promenad. Pratade med frun i huset i går som ska med till Tallinn. Hon skulle kolla med sjukhuset om det gick att boka om så att hon inte behöver vänta förlägne på operations tid. Det är inte något farligt så det går att skjuta på men det ska kännas bra för henne. Så vi får se. Annars så är det ett trängnings pass på friskis i dag ett bas pass ska bli roligt. Det är först vid 17 tiden. Gymmet blir först på torsdag. Det blir lite pyssel hemma också.

 

 

Tisdagen den 13 september 2011 kl. 09:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.