Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vet inte vad jag gör

 

 

Här sitter man och ska göra lite roligt , Då raderar jag hela katalogen på mina egna bakgrunder.Tyvärr så han jag inte läsa kommentarerna. Klantigt av mig. Tur att jag har dom sparade. Regnet de öser ner inte lite som kommer nu. Skönt att vara inne sådana kvällar. Hundarna har varit ute tur är det.

 

Onsdagen den 14 september 2011 kl. 22:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Sol och svamp


 

Solen hittade hit också efter lunch. Det gick bra hos öron, allt var ok en liten inbuktning på trumhinnan men inget farligt. Har nu fått bra tipps och råd får läkaren så jag ska slippa att ha det jobbigt vid laddningar. Det var så typiskt att när jag cyklade till sjukhuset så kom regnet tur att man har regnkläder med sig.

 

Jag och hundarna stack i väg vid halv två till skogen hittade hur mycket som helst av trattkantarellerna det blev 2 kg. Tänk att bajspåsar kan vara bra till mycket. Det blev två timmar så nu är det kaffe och hudar vilar. Gubben kommer senare och sonen också. Maten är redan klar det blir Gulaschsoppa det gjorde jag föra vecka var bar att ta fram från frysen. Det blir pannkakor med egen gjort äppelmos got vill jag lova.

 

Onsdagen den 14 september 2011 kl. 16:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

Ennu en blåsig morgon

 

Vaknar till ännu en blåsig dag. Det blir en cykel tur ner till sjukhuset ska till öron och sen en tur till vårdcentralen. En trött och seg morgon. Hudarna har varit ute på morgonrundan. Vi får se om jag ta en sväng till friskis i kväll för ett dans pass.

 

Onsdagen den 14 september 2011 kl. 08:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.