Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Här har bakats och syltas

 

Här har det bakats äppelkaka och äppelmos och bladsylt. Det kom en redig skur nu på eftermiddagen. Har märkt att Gullan också har blivit rädd när det regnar kraftigt och slår hårt på taket. Det verkar som det blir fler och fler ljud sen hon blev smällar rädd.

 

 

 

 

Torsdagen den 15 september 2011 kl. 19:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

Det blir gurkor i mängder

 

Det blir en del gurkor ser jag jätte roligt först gången jag sått gurkor. Nu har jag beställt lite till hemmet. En löpare med rönnbär till köket och en kapp till. Sängkläder till oss blev det också, en ny badrumsmatta i vitt jag har mycket i vitt i mitt badrum för väggar och golv har färg. Badlakan blev det också. Sen ska jag beställa väg tex också. Badrummen rena, bara affären kvar sen en promenad med hundar.

 

Gurk plantan

Även tjejerna ska vara med

 

Torsdagen den 15 september 2011 kl. 12:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Efter regn komme sol

Vaknade till sol efter kvällens regn och blåst var det trevligt med lite solsken. Det märks att det är kallare för jag hart fått problem med min hand som är så känslig. Ska ringa vårdcentralen och se om dom har fått underlaget från Huddinge. Sonen ligger nerbäddad och pluggar hemifrån. Gubben har också dragit på sig en förkylning inget jag vill ha just nu.

 

 

Veckans badrumsträdning och hundvård allt från öron till tandborstning. En tur till centrum för att handla rotfrukter och frukostkorv. Gubben ska träffa sin sjukgymnast idag och då passar jag på att träna på gymmet.

 

Lite nytt till hemmet ska snart inköpas en ny badrumsspegel med inbyggd ramp. Har också hittat en jätte bra sida som jag ska beställa väg dekorativ tex och bilder. En ska sitta i vardagsrummet och en i köket. Lite nya sängkläder och badlakan ska också köpas.


 

Torsdagen den 15 september 2011 kl. 09:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.