Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Här dansat och svettats

Kan bra säg att jag är en dans tjej som älskar musik i all former. I dag satt stegen bättre det är värdens drag i salen då är vi runt 100 st. Som svetsa och har så roligt. Så skönt att vara tillbaka på friskis som jag hart saknat och att ryggen håller det är så kul. Svettig och var cyklade jag hem med humöret på topp. Gud vad hungrig man kan bli när man förbrukar så mycket energi.

 

 

 

Söndagen den 18 september 2011 kl. 18:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Söndag utan sol

 

I dag blev det en lång sovmorgon men det kan vara skönt i bland. Solen lyser med sin frånvaro men det är rätt skönt ute. Frukost och morgonrundan avklarad. Kaffe och dator en stund. Innan jag ska förbereda middagen. För idag är det dans igen och man bör vara där i tid om man ska få plats såg det föra veckan.

 

Nu är frysen avfrostad och rengjort sköt. Det har fått stå hela natten då är det bra att ha en frys till som vi har i förrådet. Där man kan lägga allt under tiden. Det ska plockas in när frysen har fått varit i gång en stund. Gubben håller på att rensa blad gamla cd skivor och sen sak han kasta allt vi rensade i går.

 

Söndagen den 18 september 2011 kl. 11:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.