Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Då var man klar

 

 Då var man klar för idag. Mellersta sonen var med också för att handla. Det blev ett stopp vid Jula där vi köpte en musmatta ergonomisk till sonen, energi lampa. Sen blev det Coop där jag köpte mopp med hink dom hade en kampanj. Nya gummistövlar som hade kostat 300 fick jag för 149 kr. Så nu kan det regna hur mycket son häls. Sen bar det av till Willys för storhandling. Vi var väl hemma runt nio tiden. Då är det bara ÖB och djuraffären kvar i morgon. Ingen träning i morgon städning och skogen som gäller. Pratade med min lille bro han har varit i Tyskland i helgen för att köpa hem lit drick. Så nu ska jag få vitt vin 3 liter bra att ha hemma.

 

Måndagen den 19 september 2011 kl. 22:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

En trevlig dag

 

Känner mig nöjd med förmiddagen. Allt var ok med mina tänder fick beröm att jag sköter dom topp bra. Väldigt lite tandsten. Så jag blir kallad näst år i september. Skönt att ha det avklarad. Gubben och jag åte en gud lunch och sen så kåte han till jobbet. Klar jag skull in i min favorit affär där jag köpte två snygg toppar och ett par sweatsbyxor. Sen blev det kicks där jag köpte Lily duschcrem som doftar liljekonvalj har bady lotion doftar så gott. Sen var jag inne på hälsokost och köpt tabletter och fick en present på hudvård.

 

 

 

 Nu ska jag ge mig i väg till friskis för ett gympa pass sen blir det middag och stor handla full far här idag.

 

Måndagen den 19 september 2011 kl. 16:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Mörkt och regnigt

 

Vaknade vid sjutiden medan gubben och son sov gott. Jag och hundarna åt vår frukost och sen så var det bar att ta på sig regn kläderna och ge sig ut. Skönt att man har hundar som gillar alla väder. Gubben är ledig nu på förmiddagen han ska köra mig till tandläkaren som jag har i Nacka och efter ska vi äta lunch där. Sen åker han till jobbet och jag blir kvar för att shoppa lite kläder. Jag tar bussen hem ska en sväng till vårta centrum i Handen och sen till djuraffären.

 

Måndagen den 19 september 2011 kl. 08:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.