Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Denna blomm är jag


 

 

 

 

Du är en Snapdragon
Bus är ditt andra namn, men din första är vän. Du är riktigt upptågsmakare som älskar att göra andra människor att skratta."

 

Onsdagen den 21 september 2011 kl. 20:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Dagen har gått

 

Då var det kvällen mörkret kommer tidigare och tidigare. Äppelsaften blev jätte god det kommer jag att gör igen. Hade 3 kg äpplen kvar blev en flaska saft. Rimbo bullar i masar som nu ska fylla frysen och sen magarna. Grönsakssoppa blev det idag och gott bröd till satt fint i dag när det är mörkt och regnigt. Det blir ett bad och sen ska jag se den nya svenska serien som börjar på tv 1 vid 21 tiden.

 

Onsdagen den 21 september 2011 kl. 18:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Telefonsamtal

 

 

Vaknade till en mörk morgon hänger regn i luften. Morgonrundan avklara ingen långpromenad i skogen. Den tar jag på eftermiddagen. Det blev två samtal till läkaren en till vårdcentralen och en till Huddinge ortoped. Då var det klar. Kollade e-mail och där fans ett spände från Tjeckien. Där jag fått lite mera uppgifter på pappas sida. Roligt för varje pusselbit jag kan få i hopp.

 

 

 

I dag blir det baka av rimbobullar och äppelsaft ska jag prova på. Tvätt lite och småplocks. Sen blir det en tur med hudar till skogen.

 

 

Onsdagen den 21 september 2011 kl. 10:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.