Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Stolen och eventulet detta bord

 

 

 

Torsdagen den 22 september 2011 kl. 22:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Då har dagen gått igen

Lotta är en livsnjutare bra för mig

 

Dagen har gått som alltid fort. Nya gardinkappan i köket är uppsatt löparen ligger på köksbordet. Blev riktigt fint. Ska ta kort i morgon så får ni se. Sonen kom inte han hade somnade efter jobbet han känner så så trött just nu jag han missade mammas goda mat. Vi ska mötas upp imorgon i Handens centrum ta en lunch i hopp. Gubben och jag åkte till Jysk efter middagen för att se vad dom hade i bord och stolväg till mitt nya kontor. Dom hade en del men vi har bestämt att vi åker till Ikea i morgon efter jobbet och ser deras utbud en stol som jag har sett på nätet vill jag ha. Så får vi se om det blir databord också. Vi ska köpa ett nytt vardagsrumsbord till mellersta sonen också. Sen blir det middag på Ikea.

 

Å lördag fyller gubben 49 år så imorgon ska jag köpa present. Det blir bara vi jag och son och gubben så jag ska göra fisk och en god choklad efterrätt Gubben är inte så förtjust i tårta.

 

 

Torsdagen den 22 september 2011 kl. 20:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Då var man här igen

 

Då var man här igen efter dagens sysslor det blev två timmar i skogen idag. Passade på när det var så bra väder vi möte lite sheltis kompisar både på ditvägen och hemvägen. Sen fick jag ta tag i dammsugningen eftersom Lott fäller så får den jobba lite mera än vanligt. Till lunch blev det grönsakssoppa och bröd. Sen hämtade jag mitt paket från jotex med nya gardiner och en löpare till köket, badrumsmats och nya sängkläder och badlakar.

 

Sol och regn just nu riktigt växlade väder. Ska ta tag i hundarnas tandborstning och stryka gardinen och löparen. I kväll kommer äldsta sonen för att äta middag utan barnbarn som är hos mamma. I morgon så blir det att köpa bord och stol till mitt nya rum.

 

Torsdagen den 22 september 2011 kl. 14:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.