Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Mätt och belåten

Mätta och belåtna är vi nu efter den goda middagen. Det blev smörstekt torsk med vinsås och pressad potatis och ett glas vitt. Sen blir det äppelpaj och vaniljsås till kvälls tv. Känns som en bra dag med det vackra vädret hopps nu på bra väder i morgon för då ska jag ta tag i fönsterna. Tar allihopa. Resten av kvällen blir i vilans tecken känns som jag har varit i farten nu ett tag. Väntar på att mina nöter ska bli klara i ungen sen blir det duschen och slöa.

 

Lördagen den 24 september 2011 kl. 18:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Full fart idag också

 

Vaknade i morse vid niotiden av att solen sken in. Gubben sov så jag fixade i ordning frukost som han skulle få på sängen. Det är torts all hans födelsedag idag. Det blev en bricka med lite gott och en blomma och kort. Sen så fick han öppna presenter. Sen bar det av till Gålö med hudar och svamp blev det också massor både gula höstkantareller och massa svart trumpet.

 

 

Väl hemma så satt gubben igång att sätt i hopp databord det är alltid lika spånade med alla dessa delar så att det inte fattas något. Allt fans. Jag tog tag i tomten gräset behövdes klippas och sen så fick vinbärsbuskarna sig en beskärning också. Allt som ska kasta bra jag fram till framsidans altan. Känner mig riktigt nöjd med rummets helhet. Här kommer jag att trivas. I dag ska jag bjuda gubben på fiskrätt och sen blir det äppelpaj med vaniljsås.

Önskar all en skön lördag

 

Gullan poserar Gålö i dag

 

Lördagen den 24 september 2011 kl. 16:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.