Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En riktig bra dag

 

Vilken dag sol och riktigt varmt. Jag struntade i dansen och tog mina hundar till skogen och njöt av det vackra varma vädret. Man får passa på medan det är så fint. Inga fönster blev putsade heller. Jag satsade på mig själv att bra var och njuta av dagen. Känns som veckan har varit fullt upp ändå. Känner att jag ska börja att sätt mig själv först ett tag. Det behöver jag för att må bra. Önskar alla l en trevlig fortsatt bra kväll.

 

Söndagen den 25 september 2011 kl. 22:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Söndag

 

Då var det åter söndag. Det blev sent innan jag kunde slita mig från nya rummet. Men vad gör det jag kunde sova ut i dag. Satt och benade ut en del dokument jag fått från Österrike på min mammas sida. Tar lite tid då all är på tycks och det är många år sen jag pratade och läste språket. Men tar man det i små stycken då går det bra. Jag har ett översättnings program men tyvärr så översätter det inte korrekt och vissa ord översätter det inte alls då blir det mer pyssel. Är en bit på väg nu har kommit ända till min mormors, mormors mor. Och även fått levande släkt på min mors sida. Som jag så småningom kommer att ta kontakt med. Släktträd växer skata med säkert. Roligt är det.

 

Gubben har åkt till sin mamma för att göra klar det sista på staketet. Skäl ska jag på ett pass latin idag. Men först på eftermiddagen. Det blir lite framkallning med fotoskrivaren när gubben har halat nya fotopapper.

Önskar alla en trevlig söndag.

 

Söndagen den 25 september 2011 kl. 11:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.