Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Känner mig så ödmjuk

 

Tack snäll bassebus jag blir så glad tänk att du vill gem mig det. Award för mig betyder det väldigt mycken och är speciellt. Jag är en tjej med dyslektiker som har vågat att skriva blogg och vuxit med det tack snäll du.

 

Dagen har flutit på med både det ena och andra. Tandborstning och fästing borstagnig det idag. Båda hade en varsin som satt vid öronsnibben. Vad jag hatar dessa kryp som för mig bra ställer till skada. Damsugaren fick också jobba det jobbar lite extra just nu får lotta håller på att fäll allt underhull. Fast jag borstar varje dag så tar det aldrig slut ända nackdel med pälsbomber hundar. Tur att det bra är två gånger per år. Gullan har gjort sitt tidigare.

 

Fotot lite blommor på tomten som ni kanske ser roligt tycker jag. Friskis passet var så skönt rensar huvudet på allt det behövs i bland. Musik gör en så glad man orkar så mycket. Gubben kom hem sent vid nio tiden bowling och sjukgymnast för honom. En kopp kamomill te blev det i kväll gott var ett tag sen jag drack det.

Önskar all en frosta trevlig kväll

 

Måndagen den 26 september 2011 kl. 21:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

Måndag med nya utmanigar

 

Då var det måndag igen. Har väl inte något riktigt inbokat förutom att dammsuga och sätt på en maskin tvätt. Det blir att e- maila i väg ett brev till arkivet i Österrike för fortsatt för min släktforskning.

 

Gubben kommer inte hem fören senare dom ska spela bowling och själv blir det ett trängnings pass på frisisk i kväll. Bra väder lite sol och ganska skönt ute, vi har redan varit ute på morgonrundan.

Ha nu en bra måndag

 

Måndagen den 26 september 2011 kl. 10:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.