Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Städnigens tecken

 

I städades tecken har min dag varit. Skönt nu när det är klart. En skön dag för övrigt riktigt varmt i luften. Efter middagen så kåte vi och hämtade son med barnbarn för in köp på Willys. För min del var det en del komplettering och lite bra mat till yngsta sonen när vi är borta. Lite bus blev det också i affären med barnbarn han gör en så glad den lilla solstrålen.

 

Vi körde hem dom. Väl hemma så tog jag tag i att baka lite bulla det blir kanelbullar men kall jästa. Ska snart sätt resten av mjöl, smör och salt. Riktigt smör kan man tyvärr inte få just nu i affärerna kommer inte riktigt i håg varför. Sen så blir det att baka ut och sen ska dom stå i två timmar helst. Då lägger jag mig i ett sköt bad. Sent bakade men det är inget på tv fören kl nio då kan jag gå i mellan.

 

 

 

Onsdagen den 28 september 2011 kl. 19:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Skogens skörd

Morgonens skörd

 

Lite bladat väder här hos mig sol i morse sen försvann den runt 13 grader när jag gav mig iväg ut. Nu ser jag att det blåser , ser ut som om det kommer regn. Svamp i massor skulle kunna vara ute i timmar med det blev 11/2. Det blir några påsar till med svamp. Ska förvälla dagens skör gel lite till sonen som han kan ha i frysen. Brukar ha så jag klarar mig till nästa höst.

 

I dag ska hemmets vår få sig en genomgå. Badrummen, och ett par tvättmaskiner som också ska få gå dammsugning och kanske baka lite frallor. Sen får jag se vad dagen har mer att bjuda på. Nu är det bra två dagar kvar till vi åker så jag ska tvätt upp en del som jag ska ha med på resan. Plocka fram pass och kamera. Och se till att sonen har mat som är lätt att lag när vi är borta. Funderar också på att göra lite hundgodis till mina sötnosar.

Önskar er en trevlig onsdag .

 

 

 

 

Onsdagen den 28 september 2011 kl. 11:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.