Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Recept på Torsk med kaviarsås

500 g torsk, sej eller anna vit fisk.

salt

ca 1dl ströbröd

matfett

21/2 dl mellangrädde

1 dl lättrökt kaviar

salt, peppar

1 dl finhackad purjolök

3/4 dl finhackad dill

 

Garnering:

2 kokta ägg

2 msk finhacksd dill

 

 

Till servering

kokt potatis

 

1. Skär torsken i 4 cm breda bitar och vänd dem i lättsaltad ströbröd.

Stek fisken lätt i rikligt med matfett. Den ska inte vara genom stekt. Lägg den i en smord form  ungsfast form. 

2. Vispa i hop grädde,kaviar, salt och peppar. Tillsätt purjolök och dill. Häll röran över fisken och grädda i 225 grader i 15 minuter.

3. Hacka äggen smått. Strö ägghacket och dill över torsken servera med potatis och sallad.

 

 

 

 

Torsdagen den 29 september 2011 kl. 22:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Kväll

 

Då har denna dagen också gått till sitt slut. Vädret har varit somrigt. Köpte mig en ny topp på Kaphal som jag täkt e ha på mig till båten fick den 50 kr billigare sån gilla jag. Middagen i dag var nog det godaste jag ätit utan att skryta. torsk med kaviarsås ska sätt in receptet först gången jag har gjort det. Lite pyssel här hemma så allt är ok innan vi åker i morgon eftermiddag. Packat lite har jag gjort. Resten tar jag i morgon. Gubben var på nacka forum med son som handlade lite nys snygga tröjor. Jag får kolla in dom sen.

 

Önskar all en god natt

 

Torsdagen den 29 september 2011 kl. 21:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

En bra torsdag


 

 

En bra dag som det känns. Hudar har varit ute å sin morgonrunda och kaffe har jag druckit. I morgon bär det va till Tallinn och extra roligt n u när det b lir ett toppen väder. Kan man stå på däck när båten ger sig av på eftermiddagen. Ska ha kameran med mig vi ha en lite digital kamera som inte tar så mycket plats.


I dag ska jag till Port 73 som ett va våra nya centrum heter vid Coop. Fick en värdecheck från KappAhl se om jag kan hitta någon stickat kanske. Ska in på Copp också för att komplettera till middagen som idag blir torsk med kaviarsås. Nytt recept jag hitta som jag ska prova. Ska också testas ett recept på chokladrutor med pistagenötter. Hämta in lilla rullväskan och pack lite för resan.

 

Yngsta sonen ska till tandregleringen för att spänna sin tandställning. Han kommer troligen att bli av med den tidigare än beräknad för det har gått så fort. Mellersta sonen ska med pappa åkt till Nacka forum på eftermiddag för att köpa lite kläder, samma butik där jag brukar handla den finns bra där. Sen blir det eventuellt en pub afton för gubben med jobbet. Själv ska jag svettas på friskis i kväll.

Ha nu en bra dag och hopps solen lyser på

 

Torsdagen den 29 september 2011 kl. 09:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.