Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Dags att sova

 

Måndagen den 3 oktober 2011 kl. 22:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Löv överallt

Löv var man än går. Det går fort nu. Har mest legat i sängen har haft huvudvärk som inte var så trevlig. Nu har den släppt efter en tablett. Ut med hundarna blev det tog en skön runda på 50 min skönt att komma ut, än så länge så orkar man det. Lite foton med mobilen på trädens vackra färger. Det ser mörkt ut så det kommer säkert en regn skur snart.

 

I dag ska det bli kyckling i ugnen med risk och skogens svamp svarttrumpet, gulkantarell och höst kantarell lite mix. Sen blir det ett skönt varmt bad och en bok.Leka lite med bakgrunder och sen tv.

 

Måndagen den 3 oktober 2011 kl. 15:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Vaknade med en förkylnig

 

Känner mig inte på topp idag, har dragit på mig en förkylning. Det var väl min tur efter som både gubben och son haft det. Så jag låg kvar till nio i morse var mörkt ute har regnat hela natten. Men som don säger efter regn kommer sol och nu skiner den.

 

Det finns en del att stå i tvätt och plocka ur diskmaskinen men annars så tar jag det lugnt idag och kurerar mig. Kaffe och ett samtal ska jag också hinna med. Det är ganska roligt att studera människor när man reser. Hur människor beter sig när dom fått lite mycket innanför västen. Vi skrattade gott i bland. Jag kan rekommendera båten den var jätte fin. Men när det gäller smörgåsbordet så är det inget ah upplevelse för mig längre. Jag föredrar restaurangerna. Där är maten riktigt god lugnt och skönt är det också. Tallinn kommer jag definitivt att åka tillbaka till nästa vår /sommar för att se mer och lära mig mer.

 

Måndagen den 3 oktober 2011 kl. 10:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.