Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Åter kväll

 

Mörkt ute då är det skönt att kunna krypa upp i soffan och bra vara. Lite fick jag ork med. Tvättade två maskiner och dammsög bort lottas hår överallt. Känner att man blir varm av ingenting, Middagen är uppäten och badstunden har jag också gjort. På fredag ska gubben köpa vitlöks som jag ska plantera för första gången fick tipps av sheltietassen, gubben åkte förbi i dag vid Farstas trädgårdsland men det var slut dom skull få leverans på fredag så det ska bli roligt att testa. Tog in fyra stycken gurkor roligt med eget odlat smakar bäst tycker jag.

 

 

Gubben har åkt till radioklubb för möte dom ska tydligen sända kommunikations radio i helgen dygnet runt hopps dom får bra väder dom har sin klubblokal på Gålö vid vattnet. Min kväll blir att se sjukhuset, true talent och arga snickare. Gubben köpte pepparkakor till mig så det ska jag gotta  mig med och en kopp te .

Önskar all en trevlig kväll.

 

 

Onsdagen den 5 oktober 2011 kl. 18:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Höst

Sovit rätt så bra i natt vaknade bra en gång vid tre tiden somnade om sen. Ännu en solig höst dag, kallare idag så det blev varma jackan på morgonrundan. Förkylningen har fortfarad greppet om mig. Går åt en del pappersnäsdukar och nässprej.

 

När jag gick morgonrundan så tänkte jag att vad fint vi bor här, inte en massa höghus mest villor och radhus mycket natur. Trevligt att strosa omkring här. Sak försöka att orka med lite i hemmet. Behöver dammsugas och bytas rent i sängen. Ska hänga ut tvätten idag passar bra när man ska tvätta sängkläder. Lite vila i mellan blir det också. Ska ringa till vet och boka tid till Gullans klo klippning. I dag blir det färsfyllda paprikor .

 

Onsdagen den 5 oktober 2011 kl. 10:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.